top of page

Vacature: Werkplaatsverantwoordelijke / Fietstechnieker

 We zijn op zoek naar een fulltime medewerker om ons vast team van fietstechniekers in goede banen te leiden. Je staat in voor de organisatie van de werkplaats, de opleiding en aansturing van de techniekers en de opvolging van garanties en bestellingen voor onderhoud en reparatie. Herstellingen van fietsen van onze klanten behoort uiteraard ook tot je takenpakket. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten in verband met onderhoud en herstellingen.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?

Neem je graag het voortouw en haal je voldoening uit het organiseren en leiden van een team? Word je helemaal enthousiast wanneer je praat over derailleurs, stuurpennen en schijfremmen? Heb je een uitgebreide technische kennis van fietsen en onderdelen? Zaterdagwerk schrikt je niet af en je hebt geen nine-to-five-mentaliteit? Dan ben jij misschien de juiste persoon om ons Fietsfabriek team te versterken.

Jouw competenties:

Fietsmechaniek kent geen geheimen voor je en je bent mee met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrische fietsen. Je bent gedreven, punctueel, hebt oog voor detail en levert correct en volledig werk af. Je weet van aanpakken, kan een werkplaats structureren en collega's motiveren. Je houdt van een uitdaging maar niet van uitstelgedrag en je kan vlot en correct communiceren in het Nederlands met klanten, collega's en leveranciers. Je hebt minimum 2 jaar relevante werkervaring in een gelijkaardige functie.

 

Ons aanbod:

Een full time contract van onbepaalde duur binnen een toonaangevende groep in de fietsenbranche (Fietsfabriek is part of de RAIDA-groep). 

Een marktconform loon aangevuld met extra legale voordelen.

Vaste werkdagen van dinsdag tot en met zaterdag (10 tot 18u30 en zaterdag tot 17u). Zondag en maandag zijn we gesloten. Een fijne werkomgeving, met leuke collega's, een afwisselende job en ruimte om te groeien.

Interesse?

Stuur ons een mailtje met je CV en je motivatie.

IMG_6050_edited.jpg
bottom of page