top of page

Vacature: Fietsenverkoper / Fietstechnieker

 Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een fulltime multifunctionele medewerker die zowel in de showroom als in de werkplaats zijn steentje kan bijdragen. In deze combinatiefunctie begeleidt je enerzijds de klanten met de nodige commerciële flair bij de aankoop van hun nieuwe fiets, accessoires, kleding of onderdelen. Anderzijds zet je als fietstechnieker je technische skills in bij het onderhoud en de herstellingen van fietsen.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?

Heb je een passie voor fietsen en word je helemaal enthousiast wanneer je praat over derailleurs, stuurpennen en schijfremmen? Heb je bovendien ook technische kennis van fietsen en onderdelen? Ben je vlot in de omgang en hou je van de uitdaging om elke klant te matchen met de juiste fiets volgens zijn noden en wensen? Zaterdagwerk schrikt je niet af en je hebt geen nine-to-five-mentaliteit? Dan ben jij misschien de juiste persoon om ons Fietsfabriek team te versterken.

Jouw competenties:

Je bent stressbestendig, communicatief en klantgericht. Door jouw ervaring, technische expertise en commerciële inzicht krijg je moeiteloos het vertrouwen van de klanten.

Je bent punctueel, hebt oog voor detail en levert correct en volledig werk af.

Door je positieve ingesteldheid zijn er geen problemen, alleen oplossingen. Je bent gedreven en creatief genoeg om voor elk (technisch) probleem een oplossing te vinden.

Je weet van aanpakken en je houdt niet van uitstelgedrag.

Je werkt actief mee aan de goede teamspirit, maar je kan ook probleemloos zelfstandig werken.

Je hebt minimum 2 jaar relevante werkervaring en je kan vlot en correct communiceren in het Nederlands.

Ons aanbod:

Een full time bediendencontract van onbepaalde duur bij een succesvolle en sterk groeiende lokale KMO. Een marktconform loon aangevuld met extra legale voordelen.

Vaste werkdagen van dinsdag tot en met zaterdag (10 tot 18u30 en zaterdag tot 17u). Zondag en maandag zijn we gesloten. Een fijne werkomgeving, met leuke collega's, een afwisselende jobinvulling en ruimte om te groeien.

Interesse?

Stuur ons een mailtje met je CV en je motivatie.

fietsherstellingen
bottom of page