top of page

Vacature: Fietsenverkoper / Stockbeheerder

Je primaire taak is ervoor te zorgen dat alle onderdelen en producten steeds in de juiste aantallen op stock zijn. Je zorgt voor een ideaal stockbeheer en voorkomt overstock, je controleert en vergelijkt de prijzen van leveranciers, je plaatst bestellingen waar nodig en boekt geleverde goederen in. Je zorgt er voor dat de rekken in de showroom steeds aangevuld en mooi gepresenteerd zijn. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de klantenservice: beantwoorden van telefoons, e-mails en berichten van klanten, opvolgen van retours en garanties, registratie van leasecontracten, …

Op drukke momenten help je de verkopers in de showroom.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?

Heb je een hands-on mentaliteit en ben je administratief sterk? Je hebt oog voor detail, werkt nauwkeurig en houdt van orde en netheid? Je kan vlot en foutloos communiceren, zowel mondeling als schriftelijk? Heb je bovendien ook technische kennis van fietsen en onderdelen? Hou je van de uitdaging om elke klant te matchen met de juiste fiets volgens zijn noden en wensen? En zaterdagwerk schrikt je niet af? Dan ben jij misschien de juiste persoon om ons Fietsfabriek team te versterken.

Jouw competenties:

Je bent stressbestendig, communicatief en klantgericht. Je werkt zeer nauwkeuring en je bent punctueel. Je kan vlot overweg met MS Office en staat open om nieuwe software systemen te leren. Je hebt ervaring in aankoop, verkoop en/of stockbeheer. Door je positieve ingesteldheid zijn er geen problemen, alleen oplossingen. Je weet van aanpakken en je houdt niet van uitstelgedrag. Je werkt actief mee aan de goede teamspirit, maar je kan ook probleemloos zelfstandig werken. Je hebt minimum 2 jaar relevante werkervaring en je kan vlot en correct communiceren in het Nederlands.

Ons aanbod:

Een full time bediendencontract van onbepaalde duur bij een succesvolle en sterk groeiende lokale KMO. Een marktconform loon aangevuld met extra legale voordelen.

Vaste werkdagen van dinsdag tot en met zaterdag (10 tot 18u30 en zaterdag tot 17u). Zondag en maandag zijn we gesloten. Een fijne werkomgeving, met leuke collega's, een afwisselende jobinvulling en ruimte om te groeien.

Interesse?

Stuur ons een mailtje met je CV en je motivatie.

fietsonderdelen
bottom of page