top of page

Vacature: Shopmanager Aarschot

Ons filiaal in Aarschot is op zoek naar een fulltime ervaren shopmanager. Vanuit je passie en expertise begeleid je klanten bij de aankoop van hun nieuwe fiets, accessoires, kleding of onderdelen. Als winkelverantwoordelijke sta je ook in voor de aansturing van het team, de optimalisatie van de klanttevredenheid en het realiseren van de verkoopdoelen. 

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?

Heb je een commerciële flair en een passie voor fietsen? Beschik je over een technische kennis van fietsen en fietsonderhoud? Hou je van de uitdaging om een shop te runnen, klanten te servicen en medewerkers te coachen? Ben je een geboren multi-tasker met oog voor detail en zin voor verantwoordelijkheid.  Zaterdagwerk schrikt je niet af en je hebt geen nine-to-five-mentaliteit? Dan ben jij misschien de juiste persoon om ons Fietsfabriek team te versterken.

Jouw competenties:

Je bent stressbestendig, communicatief en klantgericht. Door jouw ervaring, technische kennis en commerciële inzicht krijg je moeiteloos het vertrouwen van de klanten. Je bent punctueel en levert correct en volledig werk af. Door je positieve ingesteldheid zijn er geen problemen, alleen oplossingen. Je bent gedreven en je houdt niet van uitstelgedrag. Je bent verantwoordelijk voor de uitstraling van de winkel en de vlotte werking van je team. Je rapporteert en neemt verantwoordelijkheid over jouw resultaten. De bijhorende winkeladministratie volg je nauwgezet op. Als leidinggevende werk je actief mee aan de goede teamspirit, maar je kan ook probleemloos zelfstandig werken. Je hebt minimum 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en je kan vlot en correct communiceren in het Nederlands (schriftelijk en mondeling). Basiskennis Frans is een pluspunt.

Ons aanbod:

Een full time contract van onbepaalde duur binnen een toonaangevende groep in de fietsenbranche. Een marktconform loon aangevuld met extra legale voordelen. Vaste werkdagen van dinsdag tot en met zaterdag (10 tot 18u30 en zaterdag tot 17u). Zondag en maandag zijn we gesloten. Een fijne werkomgeving, met leuke collega's, een afwisselende job en ruimte om te groeien.

Interesse?

Stuur ons een mailtje met je CV en je motivatie.

IMG-5389_edited_edited.jpg
bottom of page