fietsen - racefiets.jpg

Racefiets

De kilometervreter die het land wil rondtoeren langs eindeloze asfaltwegen en verharde paden zoekt zijn heil bij een lichtgewicht fiets, dunne banden voor een lage weerstand en een gebogen stuur voor een aerodynamische zithouding. Alles is erop gericht om snel te gaan, de weerstand bij het fietsen te minimaliseren en de efficiëntie van je krachtinspanning te maximaliseren.

Die hard coureurs hebben een ijzersterke conditie, stalen kuiten en betonnen dijen. Gelukkig is er voor de iets minder getrainde liefhebber ook een aanbod in het racefietsen-gamma. En indien nodig kan trapondersteuning ook hier voor het nodige extra duwtje in de rug kunnen zorgen. Ook bij het gamma van racefietsen doen de e-modellen hun intrede. 

Onze merken: Scott, BMC, Cervélo, Focus, Cube, Giant

Ontdek online de racefietsen die we momenteel in stock hebben en die onmiddellijk leverbaar zijn. Omdat de vraag groot is en het aanbod bij de leveranciers beperkt, tonen we je ook al de modellen die binnenkort geleverd zullen worden. Ook deze fietsen kunnen nu reeds bij ons besteld worden.