fietsen - racefiets - scott

Racefiets

De kilometervreter die het land wil rondtoeren langs eindeloze asfaltwegen en verharde paden zoekt zijn heil bij een lichtgewicht fiets, dunne banden voor een lage weerstand en een gebogen stuur voor een aerodynamische zithouding. Alles is erop gericht om snel te gaan, de weerstand bij het fietsen te minimaliseren en de efficiëntie van je krachtinspanning te maximaliseren.

Die hard coureurs hebben een ijzersterke conditie, stalen kuiten en betonnen dijen. Gelukkig is er voor de iets minder getrainde liefhebber ook een aanbod in het racefietsen-gamma. En indien nodig kan trapondersteuning ook hier voor het nodige extra duwtje in de rug kunnen zorgen. Ook bij het gamma van racefietsen doen de e-modellen hun intrede. 

Onze merken: Scott, BMC, Cervélo, Focus, Cube

VIRTUELE SHOWROOM

Hieronder geven we een overzicht van de mountainbikes in onze showroom. Deze modellen zijn op stock en onmiddellijk leverbaar. 

Omdat de vraag groot is en het aanbod bij de leveranciers beperkt, geven we ook al een overzicht van de modellen die binnenkort geleverd zullen worden. Ook deze fietsen kunnen nu reeds bij ons besteld worden. 

Bel & bestel je fiets:

Om de juiste fiets te vinden die past bij je lichaamsbouw, je gebruiksintentie en je persoonlijke smaak is het advies van onze experten en een mondelinge toelichting essentieel. 

Staat de fiets van je voorkeur in onze virtuele showroom? Bel ons dan en we reserveren hem voor je. We bespreken dan ook de beschikbaarheid en eventuele andere wensen.

De fiets wordt op maat klaar gemaakt en je krijgt een seintje zodra je hem kan ophalen.

Plan je winkelbezoek:

Kom je liever langs om de fiets in het echt te zien? Dat kan uiteraard ook. Onze showroom is gewoon open. Je kan ook online een winkelbezoek inplannen met een van onze medewerkers.

Modellen Racefietsen

 

Modellen Racefiets - coming soon