top of page

Verleng je garantie tot 5 jaar!Standaard bieden de meeste fietsmerken een fabrieksgarantie van 2 jaar op elektrische fietsen. Voor ons is het belangrijk dat je ook na het verstrijken van de fabrieksgarantie zorgeloos en beschermd tegen eventuele reparatiekosten van je e-bike kunt genieten. Met de E-bikeGarantie kan je je garantie nu verlengen tot 5 jaar en jezelf beschermen tegen financiële verrassingen. Een investering die zichzelf makkelijk terugbetaalt, want wanneer de motor defect raakt of de accu het begeeft kunnen de reparatiekosten flink oplopen.

"Wa kost da?"

Zolang je fiets nog binnen de fabrieksgarantie zit, kan je een E-BikeGarantie afsluiten. Het contract start op de eerste dag na afloop van je fabrieksgarantie. De polis kost €99/jaar (incl. taksen en kosten) en kan maximaal 2 maal verlengd worden (tot max. 3 jaar oftewel tot je e-bike 5 jaar oud is).


Wat zijn de voordelen?

* Uitgebreide bescherming tegen reparatiekosten voor maximaal 3 jaar

* Geen vooruitbetaling bij reparaties

* Dekking in heel Europa

* Waardestijging van je e-bike
Wat is er inbegrepen?

Het grootste deel van de componenten van je e-bike zijn verzekerd o.a. de accu, motor, aandrijfunit, frame, stuur, display, derailleur voor, trapaslager, versnellingsbak, pedalen, velgen en nog veel meer. Ook de werkuren van je reparatie zijn mee verzekerd. Indien de accu volledig uitvalt, worden de kosten voor een nieuwe accu gedeeltelijk betaald volgens de leeftijd van je fiets:

• 60% vanaf het begin van het derde gebruiksjaar

• 40% vanaf het begin van het vierde gebruiksjaar

• 20% vanaf het begin van het vijfde gebruiksjaar

Sommige onderdelen die onderhevig zijn aan verhoogde natuurlijke slijtage (b.v. banden, ketting, ...) worden niet gedekt door deze garantie. Voor een volledige overzicht van de voorwaarden kan je terecht op de website van E-BikeGarantie of bij één van onze medewerkers.DOOR E-BIKEGARANTIE GEDEKTE COMPONENTEN:


Verhoog de waarde van je fiets

Door de verlengde garantie wapen je je niet alleen tegen onverwachte kosten, maar je verhoogt bovendien de verkoopwaarde van je elektrische fiets. Stel dat je hem zou doorverkopen, dan is de verzekering overdraagbaar aan de nieuwe eigenaar. En die zal maar wat blij zijn met een fiets die nog onder garantie valt.

50 jaar ervaring

E-bikeGarantie is een product van CG CarGarantie, één van de meest toonaangevende garantiespecialisten in Europa met bijna 50 jaar ervaring. Samen met ons (erkende e-bike dealer en reparateur) staan ze garant voor een betrouwbare en snelle afhandeling van je reparaties. Je kunt de E-BikeGarantie in onze fietswinkel afsluiten. Onze medewerkers staan klaar om je ook in de toekomst zorgeloos fietsplezier te bezorgen.
195 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page