top of page

Sint op komst

Bij Fietsfabriek kijken we alvast uit naar Sinterklaas. Want ook dit jaar zal er een lekkere verrassing zijn voor alle brave (b)engeltjes. Het enige wat je moet doen om een extra pakje van de heilige man te scoren in een leuke tekening posten op onze Facebookpagina.

FF kleurplaat sint 22
.pdf
Download PDF • 140KB

Download onze kleurplaat en kleur hem in. Of je mag ook een eigen tekening maken. Maar graag hadden we er wel eentje die 'iets met fietsen' te maken heeft natuurlijk.


Het volstaat om een foto van je kunstwerk te posten op onze Facebookpagina, samen met je naam en je leeftijd: https://www.facebook.com/fietsfabriek.be

Vergeet ook niet aan te duiden in welke winkel je je pakje wil komen ophalen. Doe het nog voor 5 december. Dan weet onze Sint hoeveel kadootjes hij dit jaar moet meebrengen.


Na 6 december kan je je geschenkje komen ophalen in de Fietsfabriek. We verwittigen alle kleine kunstenaars ook nog even persoonlijk wanneer het zover is.


Wij wensen iedereen alvast veel teken- en kleurplezier en we zijn benieuwd naar het resultaat op onze Facebookpagina!76 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page