top of page

Rotwild RE 750, dé Ferrari onder de enduro MTB's!


In elke productcategorie zijn er instapmodellen, middenklassers en high end klasbakken. De RE 750 van Rotwild mag je gerust de Ferrari onder de mountainbikes noemen. Niks werd aan het toeval over gelaten bij het ontwerp van deze elektrische MTB. Van de krachtige motor, over het unieke frame, de uitmuntende vering, tot de wielen en het flat design: de RE 750 is klaar voor elke uitdaging en biedt extreem rijplezier met maximaal comfort! Ontdek de ultieme droom voor MTB-enduro-lovers!

Een UNIEK FRAME met oog voor elk detail

Het frame van deze topper is volledig uit carbon waarin de bekabeling langs beide zijden symmetrisch werd weggewerkt. Dit zorgt niet alleen voor een strak design, het bevordert ook het stuurgedrag. Door de efficiënte kaderbouw is bovendien een veerweg van 160mm aan de achterkant en 170mm aan de voorkant mogelijk.


De Fox 38 performance voorvork in combinatie met de Fox X2 demper biedt de fiets een ongekend niveau van controle en veiligheid op steile drops, snelle passages en bumpy downhills.


POWER, STABILITEIT én UITHOUDINGSVERMOGEN

De RE 750 is uitgerust met een superkrachtige Brose S Mag motor met een koppel van 90Nm, verpakt in een carbon beschermplaat om impact van steentjes en vuil te minimaliseren.De 750Wh Brose batterij is netjes geïntegreerd in het frame, waardoor de fiets nog stabieler wordt en hoger van de grond staat. Het gecombineerd gebruik van 29"wielen vooraan en 27.5" achteraan resulteert extra grip en wendbaarheid. Zo slalomt de RE 750 perfect door oneffen terrein.


Eén brok KRACHT, STIJL en EFFICIENTIE

De RE 750 heeft een prijskaartje €7.629, maar je krijgt er dan ook héél wat voor in de plaats. Deze topfiets zit boordevol doordachte details en overtuigt met zijn krachtige motor, grote accu en fantastische rijeigenschappen. Extra's zoals de magnetische lamp die aan het stuur bevestigd kan worden en de Connect C - bluetooth aangestuurde navigatie- en systeeminfo module - zijn alleen maar extra kersen op de toch al onweerstaanbare taart!Contacteer ons voor meer info.

Fietsfabriek.be - Info@fietsfabriek.be - 016/89.73.60

941 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page