top of page

Nieuwe kans voor Vlaamse ambtenaren om leasefiets aan te vragen!

Na het grote succes van vorig jaar zet de Vlaamse Overheid opnieuw het licht op groen: Vlaamse ambtenaren kunnen tussen 1 september en 20 december 2023 hun intentieverklaring indienen om in 2024 een leasefiets in gebruik te nemen. Ook ambtenaren die intussen al een bedrijfsfiets hebben, dienen hun intentieverklaring te vernieuwen. Alle info hierover vind je op de website van de Vlaamse Overheid.


Hoe instappen?

Vorig jaar was KBC Lease de leasepartner voor bedrijfsfietsen van de Vlaamse Overheid. Wie de partner in 2024 wordt ligt vandaag nog niet vast, maar werknemers kunnen wel reeds hun intentieverklaring indienen. Je kan online (in Vlimpers) ook je flexbudget al simuleren. Zo heb je alvast een idee van de prijscategorie waarin je kan shoppen.


Bestellingen plaatsen kan pas zodra de leasepartner en de voorwaarde voor het contract bekend zijn. Maar op zoek gaan naar de (lease)fiets van je dromen ... dat kan vandaag al!


Binnen je leasecontract heb je de keuze uit elk type fiets: een e-bike of speedpedelec of liever een mountainbike of racefiets ... Het kan allemaal zolang de waarde binnen het beschikbare budget valt.


Check alvast welke modellen er bij Fietsfabriek beschikbaar zijn in onze virtuele showroom. Wij werken met de meeste leasemaatschappijen samen. Zodra de Vlaamse Overheid zijn keuze van leasepartner gemaakt heeft, kan je meteen je fiets bij ons bestellen.Extra bonus

Vergeet niet dat je ook nog recht hebt op een fietsvergoeding van €0.21/km voor de gepresteerde kilometers met je bedrijfsfiets. Zo verdien je al trappend nog een centje bij. Bovendien zal je conditie en je gezondheid er wel bij varen.


Nog vragen?

Contacteer je werkgever of kijk online voor meer info.59 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page