top of page

MTB-route Aarschot - Averbode

We hebben aan de heersend Europees kampioen Enduro MTB, Olivier Bruwiere (a.k.a. den Bosse), gevraagd om een leuke MTB-toer uit te stippelen. Als local boy kent hij de streek als zijn broekzak en hij neemt jullie mee langs zijn favoriete single tracks tussen Aarschot en Averbode.

MTB route Bosse
.gpx
Download GPX • 3.10MB

Geniet van de komende herfstperiode om deze rit te ontdekken. Download nu in primeur de GPX-route. Vergeet niet om langs te komen voor jouw extra traktatie.


De sfeerbeelden van zijn toer geven we graag mee om alvast in de sfeer te komen. Opvallendste verschijning op je route is ongetwijfeld Den David van Aarschot, het helblauwe beeld van beeldhouwer Wilfried De Cock dat getransformeerd werd in een gigantisch volgelhuis met de naam 'Vogel-Locker'. Voor de lekkerbekken is een kleine pauze aan de lekdreef tegenover de Abdij van Averbode zeker een must. Enjoy!


EXTRA traktatie:


Alle sportievelingen die voor eind februari 2023 deze route rijden en na afloop even binnen springen in de Fietsfabriek worden getrakteerd op een leuke GRATIS buff van Fietsfabriek.


Toon je gereden route aan één van onze medewerkers en post op onze Facebookpagina wat je ervan vond.


Wij zijn alvast erg benieuwd naar jullie ervaringen.

Veel plezier!
1.110 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page