top of page

Leasefiets is troefkaart in war on talent!

Zowat alle sectoren en bedrijven kampen met problemen om openstaande vacatures ingevuld te krijgen. Goede medewerkers vinden is één ding, ze houden is nóg belangrijker. Daarom zetten werkgevers alles op alles om hun personeel in de watten te leggen met flexibele werkregimes en extralegale voordelen.


Een leasefiets is momenteel het meest gewilde extralegale voordeel.

Heel veel bedrijven bieden daarom fietsleasingformules aan aan hun medewerkers. Voor werkgevers is het gratis, en werknemers kunnen zo 40% of meer besparen op de aankoop van hun droomfiets. Bovendien is het goed voor het milieu en voor de gezondheid. Van een WIN-WIN gesproken :-)

Je droomfiets kan je leasen

Check bij je werkgever wat de mogelijkheden zijn voor fietsleasing bij jouw bedrijf. Wij werken met diverse aanbieders van fietsleasingformules. Ongetwijfeld zit er een partner bij die aansluit bij jouw noden en wensen. Ook als zelfstandige kan je een fiets lease. Meer info vind je op onze website.


Wist je dat ...

  • Fietsleasing mogelijk is voor elk type en merk van fiets. Dus ook voor mountainbikes, racefietsen of zelfs bakfietsen.

  • Je fietsplan ook service, verzekering en pechverheling bevat. Dus geen onverwachte kosten.

  • Je een leasefiets kan combineren met elke andere vorm van transport. Dus ook met een bedrijfswagen.

  • Je je fiets zowel voor het werk als privé mag gebruiken. Het volstaat dat je er af en toe mee naar je werk rijdt.
Met de handige online calculator kan je in minder dan 1 minuut berekenen hoeveel je kan besparen met fietsleasing.


Kies het type fiets, geef de waarde van de fiets, je brutoloon en het gewenste leasepakket in ... en je weet meteen de totale besparing.Kies je droomfiets bij Fietsfabriek

Door de grote vraag naar fietsen kampen veel fietsproducenten en -handelaars met leveringsproblemen en lange wachttijden.

Gelukkig hebben we bij Fietsfabriek een ruime voorraad waardoor je kan kiezen uit meer dan 300 modellen van diverse topmerken.

Neem alvast een kijkje in onze virtuele showroom ... of kom langs en doe een testrit. We ontvangen je graag in onze showroom in Aarschot en in Tienen.


Overtuig je werkgever

Biedt je werkgever momenteel nog geen fietsleasing aan? Dan is het hoog tijd dat we hem overtuigen van de voordelen. En daar helpen we je graag bij. Via onderstaande button kan je je werkgever opgeven zodat we hem alle informatie kunnen bezorgen om hem warm te maken voor fietsleasing.  • 100% kosteloos voor de werkgever

  • Een duurzaam bedrijfsimago

  • Fittere medewerkers met minder ziekteverzuim

  • Loyale en tevreden werknemers

  • Een groen mobiliteitsplan


Top servicepunt

Ook na je lease/aankoop staat ons ervaren team klaar om je te helpen met advies, accessoires, onderhoud en herstelling. Zo heb je steeds een aanspreekpunt en blijft je fiets altijd in topconditie.


Contacteer ons voor meer info.

Fietsfabriek.be - Info@fietsfabriek.be - 016/89.73.60

191 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page