top of page

De ideale elektrische plooifiets: EOVOLT CONFORT!


Handig, compact, functioneel en stijlvol: dat zijn de kwaliteiten van de Eovolt Confort elektrische plooifiets. En daarmee heb je meteen alles wat je nodig hebt voor je transport in de stad, naar je werk of op vakantie.


HANDIG

In amper 10 seconden heb je hem in of uit elkaar geplooid. En dankzij het Fold & Go systeem kan je hem ook eenvoudig meenemen op het openbaar vervoer zonder dat je hem hoeft te dragen.


COMPACT:

Opgeplooid past deze fiets in de kofferbak van elke wagen, maar ook in je huis of op kantoor kan je hem makkelijk wegbergen in een kast of onder je bureau. Tijdens de vakantie is deze plooifiets de perfecte aanvulling voor bij je camper, je caravan of je boot.
FUNCTIONEEL:

De Eovolt Confort is uitgerust met een Brushless motor van 250Wh, waardoor je je moeiteloos kan verplaatsen met snelheden tot 25km/u. De fiets is voorzien van een display met USB poort, hydraulische schijfremmen, 7 versnellingen en een bagagedrager*. Om de draagbaarheid te bevorderen werd het gewicht van de fiets tot een minimum beperkt.STIJLVOL:

De Samsung batterij zit esthetisch weggewerkt in de zadelpen, waardoor hij niet zichtbaar is en ook makkelijk mee te nemen is. Zo kan je de batterij opladen waar je maar wil. En hoewel ze compact is geeft ze de fiets toch een rijbereik tot 100km. De Eovolt confort is verkrijgbaar is 4 trendy kleuren: wit, rood, blauw en grijs!De Eovolt Confort elektrische plooifiets is verkrijgbaar bij Fietsfabriek voor €1899.

*Bagagedrager staat niet op de voorbeeldfoto maar zit wel bij inbegrepen in deze prijs.


Voor meer informatie kan je terecht bij onze verkopers.

Fietsfabriek.be - Info@fietsfabriek.be - 016/89.73.60

863 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page