top of page

De Diamant Bike lift: voor veilig én ergonomisch fietstransport!


Met de lente in het vooruitzicht beginnen we volop plannen te maken, en fietstochten horen daar zeker bij! Je eigen streek verkennen is prima, maar wie ook graag eens andere horizonten opzoekt om te gaan fietsen is gebaat bij een goede fietsendrager. Je wil je fiets immers op een veilige en betrouwbare manier transporteren naar je bestemming. Dat wil zeggen: zonder je fiets half te demonteren, zonder je wagen te beschadigen, zonder een gevaar te vormen voor andere weggebruikers ... en zonder je eigen rug te overbelasten. En dat kan met de Diamant Bike Lift!


Deze unieke fietsendrager heeft een elektrisch liftsysteem waardoor je geen krachtinspanning meer moet leveren om je (zware elektrische) fietsen op de fietsendrager te zetten. Met een simpele druk op de knop wordt de fietsendrager naar beneden 'gelift'. Zo kan je je fietsen eenvoudig in de brede, stabiele aluminium wielgoten rijden. Zodra je de fietsen vastgezet hebt wordt de drager automatisch terug naar boven gelift.
Voor de werking van de Diamant Bike lift heb je een trekhaak met een 13-polige aansluiting nodig. Hierdoor wordt het liftsysteem gevoed alsook achterlichten op de fietsendrager. Door het eenvoudig te bedienen kantelmechanisme blijft de kofferbak van je wagen makkelijk toegankelijk.


De Diamant Bike Lift is inklapbaar zodat je hem altijd makkelijk kan opbergen. De opberghoes is inbegrepen . Door de wieltjes kan je hem bovendien ook eenvoudig naar de auto rollen in plaats van hem te dragen. Dankzij de gepatenteerde snelkoppeling is de fietsendrager ook zeer eenvoudige en snel te monteren op bijna alle types van trekhaken.De Diamant Bike Lift is geschikt voor het transport 2 fietsen (voornamelijk elektrische fietsen met nagenoeg alle bandenmaten). Dit onmisbaar accessoire voor de fietsliefhebber die er graag op uit trekt en dat wil doen met grote zorg voor zijn veiligheid, zijn fiets, zijn wagen en zijn lichaam is verkrijgbaar bij Fietsfabriek, Prijs €727,95.Meer informatie over de Diamant Bike Lift vind je in onderstaande brochure en technische fiche.

Diamant bike lift - brochure
.pdf
Download PDF • 715KB

Of contacteer ons voor meer info.

688 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page