Onze winkels

 
FF SHOWROOM aarschot 20210422
Video afspelen
FF SHOWROOM tienen 20220528
Video afspelen

Fietsfabriek is het geesteskind van Wim Deroover. Al van jongs af aan had hij een uitgesproken passie voor mountainbiken. Niet alleen op de fiets maar ook én vooral naast de fiets groeide zijn expertise met de jaren.

Wat ooit begon met wat sleutelen aan fietsen in zijn garage, leidde in 2014 tot de opening van Fietsfabriek in Aarschot. Als professional droomde Wim ervan zijn ervaring en technische skills ter beschikking te stellen voor een breder publiek. Al snel groeide Fietsfabriek van een eenmanszaak naar een volwassen onderneming met een deskundig team van verkopers en techniekers.

Intussen vind je bij Fietsfabriek Aarschot meer dan 800m² showroom met permanent meer dan 300 fietsen op stock. Door de ruime voorraad en de grote keuze in modellen en merken kunnen we een breed publiek servicen.

 

Vanaf april 2022 heeft Fietsfabriek er een broertje bijkregen in Tienen. In size moet Fietsfabriek Tienen echter niet onderdoen, want ook hier hebben we meer dan 800m² showroom, gevuld met een ruim assortiment fietsen, onderdelen & accessoires van alle topmerken die we ook in Aarschot verdelen.