Onze vacatures

Op dit moment zijn we op zoek naar onderstaande profielen.

fietsonderdelen

VERKOPER/

STOCHBEHEERDER

Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een fulltime multifunctionele medewerker die het beheer van onze stock optimaliseert. Je zorgt er voor dat alle onderdelen en producten steeds in de juiste aantallen in stock zijn. Je controleert, vergelijkt prijzen en plaatst bestellingen, volgt de leveringen op, boekt de producten in en vult de showroom en het magazijn aan. Daarnaast beantwoordt je de vragen van klanten en begeleidt hen met de nodige commerciële flair bij de aankoop van hun nieuwe fiets, accessoires, kleding of onderdelen.

Ben jij de collega die we zoeken?

Lees verder voor meer info.

Stuur ons een mailtje met je CV en je motivatie.

FREELANCE MEDEWERKER

De fietsenbranche is een seizoensgebonden sector. In het voorjaar en de zomer komen we vaak handen te kort. In functie van de vraag doen we dan beroep op freelance medewerkers om ons team van vaste medewerkers bij te staan.

Heb jij een passie voor fietsen? Heb je twee rechterhanden en doe je niks liever dan aan fietsen sleutelen? Heb je kennis van de fietsenbranche? Of hou je van de uitdaging om elke klant te matchen met de juiste fiets? Laat het ons weten. Wij zijn altijd op zoek naar geschikte profielen voor onze wervingsreserve en om ons team te versterken in drukke periodes. 

 

Stuur ons een mailtje met je CV en je motivatie. Wie weet kan jij binnenkort bij ons aan de slag.

herstelling van fietsen