top of page

Onze vacatures

Op dit moment zijn we op zoek naar onderstaande profielen.

FIETSVERKOPER

Voor ons filiaal in Tienen zoeken we nog een rasverkoper die ervan droomt om elke klant te matchen met de juiste fiets.

Heb jij een uitgebreide kennis van fietsen? Kan je vlot en correct communiceren in het Nederlands en hou je van een commerciële uitdaging? Kennis van het Frans is zeker een pluspunt.

Klik door voor meer info.

Misschien ben jij wel de collega die we zoeken.

IMG-5389.jpg
Nazicht.jpg

FIETSTECHNIEKER

Onze mechaniekers in de werkplaats zoeken  versterking. Heb jij twee rechterhanden en ken je alles van fietstechniek? Dan ben jij misschien wel de monteur die we zoeken.

 

Plaats van tewerkstelling kan variëren tussen onze werkplaats in Aarschot en in Tienen afhankelijk van de drukte. Een rijbewijs B is dus zeker een pluspunt.

Klik even door voor meer info over deze vacature.

FREELANCE MEDEWERKER

De fietsenbranche is een seizoensgebonden sector. In het voorjaar en de zomer komen we vaak handen te kort. In functie van de vraag doen we dan beroep op freelance medewerkers om ons team van vaste medewerkers bij te staan.

Heb jij een passie voor fietsen? Heb je twee rechterhanden en doe je niks liever dan aan fietsen sleutelen? Heb je kennis van de fietsenbranche? Of hou je van de uitdaging om elke klant te matchen met de juiste fiets? Laat het ons weten. Wij zijn altijd op zoek naar geschikte profielen voor onze wervingsreserve en om ons team te versterken in drukke periodes. 

 

Stuur ons een mailtje met je CV en je motivatie. Wie weet kan jij binnenkort bij ons aan de slag.

onderhoud.jpg
bottom of page