Kinderfiets

Voor de eerstelingen zijn er loopfietsen in diverse modellen en uitvoeringen. Eenmaal ze kunnen trappen is het belangrijk om een formaat te kiezen dat aansluit bij de lichaamslengte van je kind. De fietshouding wordt immers bepaald door de positie van je zadel en je stuur en de grootte van de fietskader. Breng je (b)engel dus zeker mee wanneer je op zoek gaat naar een geschikte fiets waar hij/zij veel plezier aan zal beleven. Een fiets waarop je kind comfortabel zit zal dubbel zoveel gebruikt worden.

De kleur is ondergeschikt, maar het oog wil ook wat. Dus we zoeken samen naar de perfecte combinatie comfort en kleur. Een bijpassende fietshelm, bagagedrager, fietstas of -mand kan ook helpen om het geheel compleet te maken.

Onze merken: Scott, Cube, Bike Fun Kids, Granville,

VIRTUELE SHOWROOM

Hieronder geven we een overzicht van de kinderfietsen in onze showroom. Deze modellen zijn op stock en onmiddellijk leverbaar. 

Omdat de vraag groot is en het aanbod bij de leveranciers beperkt, geven we ook al een overzicht van de modellen die binnenkort geleverd zullen worden. Ook deze fietsen kunnen nu reeds bij ons besteld worden. 

Bel & bestel je fiets:

Om de juiste fiets te vinden voor je (b)engel is het advies van onze experten en een mondelinge toelichting essentieel. Staat de fiets van je voorkeur in onze virtuele showroom? Bel ons dan en we reserveren hem voor je. We bespreken dan ook de beschikbaarheid en eventuele andere wensen. De fiets wordt op maat klaar gemaakt en je krijgt een seintje zodra je hem kan ophalen.

Plan je winkelbezoek:

Kom je liever langs om de fiets in het echt te zien? Dat kan uiteraard ook. Onze showroom is gewoon open. Je kan ook online een winkelbezoek inplannen met een van onze medewerkers.

Modellen Kinderfiets

 
 

Modellen Kinderfiets - coming soon