fietsen - gravelbike - all terrain - scott

Gravelbike

Wil je een alleskunner die het beste van zichzelf geeft zowel op asfalt als op onverhard terrein? Dan is de gravelbike jouw ding. Deze veelzijdige fiets combineert de hoge snelheid en lage rolweerstand van een racefiets met banden voorzien van profiel om genoeg grip te hebben op onverharde ondergrond. 

 

Bovendien is deze fiets makkelijk te transformeren: met een licht setje wielen en racebanden heb je een heel comfortabele racefiets. In combinatie met een zwaardere wielenset en een ruiger bandenprofiel kan deze allrounder zeker zijn mannetje staan op een (niet al te technisch) mountainbike parcours.

Onze merken: Scott, Cervélo, BMC, Cube

VIRTUELE SHOWROOM

Hieronder geven we een overzicht van de gravelbikes in onze showroom. Deze modellen zijn op stock en onmiddellijk leverbaar. 

Omdat de vraag groot is en het aanbod bij de leveranciers beperkt, geven we ook al een overzicht van de modellen die binnenkort geleverd zullen worden. Ook deze fietsen kunnen nu reeds bij ons besteld worden. 

Bel & bestel je fiets:

Om de juiste fiets te vinden die past bij je lichaamsbouw, je gebruiksintentie en je persoonlijke smaak is het advies van onze experten en een mondelinge toelichting essentieel. 

Staat de fiets van je voorkeur in onze virtuele showroom? Bel ons dan en we reserveren hem voor je. We bespreken dan ook de beschikbaarheid en eventuele andere wensen.

De fiets wordt op maat klaar gemaakt en je krijgt een seintje zodra je hem kan ophalen.

Plan je winkelbezoek:

Kom je liever langs om de fiets in het echt te zien? Dat kan uiteraard ook. Onze showroom is gewoon open. Je kan ook online een winkelbezoek inplannen met een van onze medewerkers.

Modellen Gravelbike

 

Modellen Gravelbike - coming soon