check rood.png

GEFELICITEERD,
Je hebt de checklist succesvol aangevraagd!

Je ontvangt de gratis checklist binnen enkele minuten in je inbox.

Controleer ook je spam indien je de mail niet onmiddellijk vindt.

 

Met deze checklist kan je zelf op zoek naar de elektrische fiets die best past bij jouw lichaamsbouw, je gebruiksintentie en je persoonlijke smaak.

Heb je toch liever persoonlijk advies op maat?

Dat kan uiteraard ook! Je kan online een afspraak inplannen wanneer je onze showroom wil bezoeken. Onze experten reserveren dan een half uur exclusief voor jou om je rond te leiden in ons aanbod. Alle fietsen in onze showroom zijn kant-en-klaar. Je kan ze dus ook  meteen uittesten op onze grote parking.  

Ontdek onze virtuele showroom

Neem alvast een kijkje in ons aanbod elektrische fietsen. Je vindt er zowel de modellen die op stock zijn als de modellen die binnenkort beschikbaar zullen zijn. We hebben meer dan 300 fietsen op voorraad!

Bel & Bestel

Staat de fiets van je voorkeur in onze virtuele showroom? Bel ons om je fiets te reserveren. We bespreken de beschikbaarheid van het gekozen model, de montage op maat van je lengte en gewicht, eventuele gewenste accessoires (drinkbushouder, fietstas, slot, aangepaste pedalen of zadel, ...) en de betalingsopties. 

​Je fiets wordt volledig volgens je wensen klaargemaakt en je krijgt een seintje van ons zodra die klaar staat om opgehaald te worden in onze winkel in Aarschot. 

logo fietsfabriek ster