EBM - koppel - 1.jpg
 

Verleng je garantie tot 5 jaar!

Een elektrische fiets is een investering waarvan je jaren plezier hebt.  Maar bij een defecte motor, kapotte batterij of noodzakelijke reparatie kunnen de kosten flink oplopen. Gelukkig kan je je daar tegen beschermen. 

Safebike gedekte componenten.jpg

Standaard zit er 2 jaar fabrieksgarantie op elektrische fietsen. Vanaf het 3e levensjaar kan je je fiets garantie verlengen met een E-BikeGarantie van CarGarantie. Zo hou je de rem op eventuele reparatiekosten.

De verzekering kost €99 per jaar en is jaarlijks verlengbaar tot max 5 jaar na de aankoopdatum van de fiets.  Meer info over deze verzekering, de voorwaarden en de gedekte onderdelen kan je terugvinden op de Safebike website of vraag het aan één van onze medewerkers. Deze verzekering kan je afsluiten in onze winkel.

 

Bescherm je tegen diefstal

Naar schatting worden er jaarlijks zo'n 100.000 fietsen gestolen in België. Helaas worden slechts weinig fietsen herenigd met hun eigenaar. Een diefstalverzekering is dus geen overbodige luxe. Bovendien is dit mogelijk voor alle types van fietsen (dus ook voor racefietsen en MTB's). De polis heeft een looptijd van één jaar en is per jaar verlengbaar tot maximum 3 jaar na ingebruikname van de fiets.

De premie wordt bepaald door de waarde van je fiets, maar via de online module van Safebike kan je dat snel berekenen. Lees ook de voorwaarden even door, of contacteer één van onze medewerkers voor meer info. Deze verzekering kan je afsluiten in onze winkel.

201758061_961385744699700_6463208918410380001_n.jpg
 

Omnium verzekerd = fietsen zonder zorgen

Wil je helemaal op je twee oren slapen, dan kies je best voor een omniumverzekering. Hiermee ben je niet alleen verzekerd tegen diefstal, maar ook tegen alle materiële schade of verliezen, ongeacht de oorzaak. Bovendien heb je met dit pakket ook recht op fietsbijstand. Zo kan je bij pech onderweg altijd een beroep doen op de pechverhelpingsdienst.

BikeRepair_1600x600.jpg

Fietsen tot 1 jaar oud kunnen in omnium verzekerd worden. Ook hier is de premie afhankelijk van de waarde van je fiets.  Alle voorwaarden kan je nalezen op de website van Safebike. Uiteraard kan je ook terecht in onze winkel voor meer info en voor het afsluiten van je verzekering.