top of page
EBM - koppel - 1.jpg
Diefstalverzekering

Bescherm je tegen diefstal

Naar schatting worden er jaarlijks zo'n 100.000 fietsen gestolen in België. Helaas worden slechts weinig fietsen herenigd met hun eigenaar. Een diefstalverzekering is dus geen overbodige luxe. Bovendien is dit mogelijk voor alle types van fietsen (dus ook voor racefietsen en MTB's). De polis heeft een looptijd van één jaar en is per jaar verlengbaar tot maximum 3 jaar na ingebruikname van de fiets.

De premie wordt bepaald door de waarde van je fiets, maar via de online module van Safebike kan je dat snel berekenen. Lees ook de voorwaarden even door, of contacteer één van onze medewerkers voor meer info. Deze verzekering kan je afsluiten in onze winkel.

201758061_961385744699700_6463208918410380001_n.jpg
Omniumverzekering

Omnium verzekerd = fietsen zonder zorgen

Wil je helemaal op je twee oren slapen, dan kies je best voor een omniumverzekering. Hiermee ben je niet alleen verzekerd tegen diefstal, maar ook tegen alle materiële schade of verliezen, ongeacht de oorzaak. Bovendien heb je met dit pakket ook recht op fietsbijstand. Zo kan je bij pech onderweg altijd een beroep doen op de pechverhelpingsdienst.

BikeRepair_1600x600.jpg

Fietsen tot 1 jaar oud kunnen in omnium verzekerd worden. Ook hier is de premie afhankelijk van de waarde van je fiets.  Alle voorwaarden kan je nalezen op de website van Safebike. Uiteraard kan je ook terecht in onze winkel voor meer info en voor het afsluiten van je verzekering. 

bottom of page