top of page

Vacature: Fietsverkoper

 Voor de versterking van het sales team in ons filiaal in Tienen zijn we op zoek naar een fulltime ervaren medewerker die vanuit zijn passie en expertise klanten begeleidt bij de aankoop van hun nieuwe fiets, accessoires, kleding of onderdelen. Occasioneel spring je bij in het atelier voor fietsmontage op maat van de klant, kleine herstellingen of basis fietsonderhoud.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?

Heb je een commerciële flair en een passie voor fietsen? Beschik je over een technische kennis van fietsen en fietsonderhoud? En hou je van de uitdaging om elke klant te matchen met de juiste fiets volgens zijn noden en wensen? Zaterdagwerk schrikt je niet af en je hebt geen nine-to-five-mentaliteit? Dan ben jij misschien de juiste persoon om ons Fietsfabriek team te versterken.

Jouw competenties:

Je bent stressbestendig, communicatief en klantgericht. Door jouw ervaring, technische kennis en commerciële inzicht krijg je moeiteloos het vertrouwen van de klanten. Je bent punctueel, hebt oog voor detail en levert correct en volledig werk af. Door je positieve ingesteldheid zijn er geen problemen, alleen oplossingen. Je bent gedreven en je houdt niet van uitstelgedrag. Je werkt actief mee aan de goede teamspirit, maar je kan ook probleemloos zelfstandig werken. Je hebt minimum 2 jaar relevante werkervaring en je kan vlot en correct communiceren in het Nederlands. Basiskennis Frans is een pluspunt.

Ons aanbod:

Een full time contract van onbepaalde duur binnen een toonaangevende groep in de fietsenbranche (Fietsfabriek is deel van de Velodome-groep). Een marktconform loon aangevuld met extra legale voordelen. Vaste werkdagen van dinsdag tot en met zaterdag (10 tot 18u30 en zaterdag tot 17u). Zondag en maandag zijn we gesloten. Een fijne werkomgeving, met leuke collega's, een afwisselende job en ruimte om te groeien.

Interesse?

Stuur ons een mailtje met je CV en je motivatie.

IMG-5389_edited_edited.jpg
bottom of page