Onze fietsservices

Bij Fietsfabriek zetten we de klant voorop. Een klantvriendelijke bediening, goede service en eerlijk advies vinden we erg belangrijk. Zowel onze verkopers als onze  techniekers en bij uitbreiding ook onze leveranciers zijn er om jou te servicen. We staan met raad en daad klaar om je een optimale fietsbeleving te bezorgen.

1.png

ONDERHOUD

Wil je je fiets in topconditie houden, dan moet je hem ook een topverzorging geven.

Een periodiek onderhoud is zeker wenselijk: een keertje in het voorjaar om je fiets helemaal klaar te maken voor de lente en de zomer, en een keertje in het najaar om hem winterklaar te maken. Bij een standaard check-up wordt je fiets van A tot Z nagekeken zodat de remmen, de versnellingen, de bandenspanning en alle anderen onderdelen weer soepel en optimaal functioneren.

HERSTELLINGEN

Door gebruik krijg je slijtage waardoor onderdelen vervangen moeten worden. Maar ook door ongelukjes, valpartijen of diefstal kunnen onderdelen soms aan vervanging toe zijn. In de gouden handen van onze techniekers wordt je fiets weer helemaal in ere hersteld.

Contacteer ons om een afspraak in te plannen. Afhankelijk van je probleem kunnen we alvast bekijken welke wisselstukken we eventueel voor je moeten bestellen zodat we je snel verder kunnen helpen.

2.png
4.png

LEASING

Veel bedrijven bieden vandaag de mogelijkheid aan hun medewerkers om in te tekenen op een fietsleaseplan. Een leaseplan kan voor elk type fiets: e-bike, koersfiets, mountainbike ...

Wij werken met verschillende aanbieders van fietsleasingformules, zowel voor bedrijven als voor particulieren.

FIETSFINANCIERING

Aan een goede fiets beleef je jarenlang plezier. Maar aan een degelijke fiets hangt ook een degelijk prijskaartje. Om je aankoop te financieren bieden de meeste banken vandaag fietsleningen aan.

 

Een fietslening kan voor elk type fiets (e-bike, mountainbike, koersfiets, bakfiets, plooifiets …). Afbetalen doe je maandelijks, gespreid over een bepaalde periode. 

3.png

CONTACT

info@fietsfabriek.be

+32 (0)16 89 73 60

ADRES

Betekomsesteenweg 69A

3200 Aarschot

BTW BE0547907567

IBAN BE40 3631 4127 3163

OPENINGSUREN

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Gesloten

10:00 - 18:30

10:00 - 18:30

10:00 - 18:30

10:00 - 18:30

10:00 - 17:00

Gesloten

  • Facebook
  • Instagram

  Privacybeleid   -   ©2020 by Fietsfabriek