top of page
EBM - koppel - 4 + duiven.jpg

Fietsleasing

Fietsleasing heeft alleen maar voordelen: Goed voor je gezondheid. Goed voor je portefeuille. Goed voor de wereld. Daarom helpen wij je graag op je droomfiets!

 

Veel bedrijven bieden vandaag de mogelijkheid aan hun medewerkers om in te tekenen op een fietsleaseplan. Dit kan kosteloos voor de werkgever en de werknemer kan tot 40% besparen op de aankoop van zijn fiets. Ook zelfstandigen kunnen een fiets leasen en zo genieten van een fiscaal voordeel.

Wij werken met verschillende aanbieders van fietsleasingformules. Ongetwijfeld zit er een partner bij die aansluit bij jouw noden en wensen. 

Iedereen met een ondernemingsnummer kan vandaag intekenen voor een fietsleasing. Hierdoor kan je eindelijk je droomfiets aanschaffen, zonder dat je alles in één keer uit eigen zak moet betalen. Bovendien ben je met fietsleasing ook nog eens volledig gedekt voor diefstal, schade én onderhoud.

Niks dan voordelen:

Vrije keuze van type en merk van fiets

- Leasen is tot 40% goedkoper dan een fiets kopen

- Geniet van een fiscaal voordeel

- Inclusief pechbijstand, verzekering en onderhoudsplan

- Perfect combineerbaar met een leasewagen

Meer weten?

In een korte video leggen we je graag uit hoe fietsleasing past binnen jouw verhaal als zelfstandige.

calculator LAB.JPG

Bereken zelf hoeveel je kan besparen

Met de handige online calculator kan je snel en eenvoudig zelf berekenen hoeveel voordeel je kan halen uit een leasecontract. Kies het type fiets, geef de waarde, je brutoloon en je gewenste leasepakket in ... en je ziet meteen je maandelijkse kosten en je totale besparing

In 4 stappen naar jouw droomfiets:

Start je registratie. Wij voeren een kredietcheck uit en je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.

Wij mailen je het contract. Lees het rustig door. Het document kan digitaal ondertekend worden.

Bezorg ons het contract digitaal. Wij voegen je toe aan ons platform en je ontvangt een mail met alle info.

Kom langs in de Fietsfabriek en kies de fiets van je dromen!

Lease a bike - Zelfstandigen

Geef je medewerkers de kans op hun droomfiets met een leaseplan op maat van je onderneming. Een handig online platform zonder administratieve rompslomp, een fietsenspeciaalzaak met een breder waaier aan merken en modellen waar iedereen zijn gading kan vinden én een top onderhoud- en hersteldienst: dat zijn de ingrediënten voor een optimale fietsleasingpartner!

Niks dan voordelen:

- Extralegaal voordeel voor je medewerkers 

- Een fiets leasen is 40% goedkoper dan een fiets kopen

- 100% kosteloos voor de werkgever

- Een duurzaam bedrijfsimago

- Fittere medewerkers met minder ziekteverzuim

- Loyale en tevreden werknemers

- Een groen mobiliteitsplan

Meer weten?

Hoe past dit binnen jouw bedrijf, hoe kan je dit integreren in je cafetariaplan, wie draagt de kosten, wat zijn de voorwaarden en wat indien een medewerker uit dienst treedt? Meld je aan en wij contacteren om je verder te helpen met al je vragen.

calculator LAB.JPG

Bereken het voordeel voor je werknemers

Met de handige online calculator kan je snel en eenvoudig zelf berekenen hoeveel je medewerkers kunnen besparen. Kies het type fiets, geef de waarde van de fiets, het brutoloon en het gewenste leasepakket in ... en je weet meteen de totale besparing

Lease a bike - Werkgevers

Bovenstaande formules zijn van Lease a bike, erkend leasingspecialist. Maar we werken ook nog met andere leasingbedrijven samen om je een zo ruim mogelijke keuze te geven. Ontdek ook de formules van onze andere leasingpartners.

Lease a bike - Werknemers

Fietsen is goed voor je gezondheid én voor je portefeuille ... want fietsleasing is zo'n 40% goedkoper dan een fiets kopen! Wanneer je werkgever besluit een bijdrage te leveren kan je wel tot 80% besparen op je droomfiets. Waar wacht je nog op? 

calculator LAB.JPG

Bereken hoeveel jij kan besparen

Met de handige online calculator kan je in minder dan 1 minuut berekenen hoeveel je kan besparen met fietsleasing. Kies het type fiets, geef de waarde van de fiets, geef je brutoloon en het gewenste leasepakket in ... en je weet meteen de totale besparing

In 4 stappen naar jouw droomfiets:

Overtuig je werkgever! Voor hem is fietsleasing 100% gratis. Beter kan toch niet?

Is je werkgever overtuigd, registreer dan je bedrijf. Op amper 1 dag tijd kunnen wij de leasing opzetten. 

Zodra het contract in orde is, kan je je droomfiets komen uitkiezen. The sky is the limit: elk merk en type fiets kan.

Na de leaseperiode van 36 maanden kan je je fiets overkopen van je werkgever. Je betaalt dan nog ongeveer 15% van de aankoopprijs.

bottom of page