top of page

Onze fietsaccessoires

Uiteraard kan je bij Fietsfabriek niet alleen terecht voor fietsen. Ook voor accessoires, onderdelen, kledij en sportvoeding ben je bij ons aan het juiste adres.

fietskledij, helmen, schoenen, brillen

VOOR DE
FIETSER

Ook de uitrusting van de fietser draagt bij tot het comfort, de veiligheid en het fietsplezier:

Een goede helm wapent je tegen een ongewenste val. De juiste kledij beschermt je tegen weer en wind. Een fietsbroek met zeem voorkomt zadelpijn. Aangepaste schoenen voor klikpedalen bevorderen je trapkracht. Een goede bril geeft je een heldere je blik op de weg en beschermt je ogen tegen zon of vuil.

Voor de fietser

VOOR JE
FIETS

Je kan je fiets personaliseren met diverse accessoires die aansluiten bij jouw gebruik en smaak. Fiets- en zadeltassen zijn er in alle kleuren en maten en zijn een praktische aanvulling op je fiets. Investeer in een degelijk fietsslot om je tweewieler te beveiligen tegen diefstal. Fietsverlichting is een must om je zichtbaar en veilig in het verkeer te begeven. Een set monteerbare spatborden beschermt je dan weer tegen ongewenste modderspatten.    

Bij sportief gebruik is een drinkbushouder en drinkbus een noodzakelijk onderdeel van je basisuitrusting. Ook de juiste klikpedalen, banden en een geschikt zadel dragen bij tot je sportieve prestaties.

fietstassen zadeltassen, fietssloten, fietsverlichting, spatborden, drinkbushouders, klikpedalen, banden
Voor je fiets
onderhoudsproducten, fietspompen

VOOR JE
ONDERHOUD

Dankzij een periodiek onderhoud met de juiste onderhoudsproducten blijft je fiets in topconditie.

Zorg ook voor een goede fietspomp om je bandenspanning op peil te houden en geef je tweewielers regelmatig een poetsbeurt.

Stal je fiets op een droge vorstvrije plek, zodat roest en vrieskou geen schade kunnen aanrichten. Zo kan je jarenlang plezier beleven aan je fiets.

Voor je onderhoud

VOOR
HERSTELLINGEN

Door slijtage zijn sommige onderdelen sneller aan vervanging toe zoals de remmen, de ketting, de banden en eventuele tandwielen.

Een val is snel gebeurd en kan behoorlijk wat schade toebrengen aan je fiets. Voor de handige Harry hebben we alle toolkits en onderdelen in huis. Kleine reparaties kan je perfect zelf doen, maar voor ingrijpendere reparaties neem je beter even contact met ons op. Onze techniekers geven je fiets een grondige check-up en zorgen ervoor dat je weer helemaal rijklaar bent.

onderdelen, remmen, tanwielen, kettingen, banden, derrailleurs, schoenplaatsjes, ...
Voor herstellingen
sportvoeding, Wcup, Action, Born, Sportcontrol

VOOR DE
HONGER

Heb je wat extra energie nodig voor onderweg? Dan is een energiereep in je achterzak of wat sportdrank voor in je drinkbus altijd een aanrader.

Een goede recuperatie na de inspanning is ook belangrijk. Zorg voor de juiste eiwitten, koolhydraten en mineralen om je spieren te helpen herstellen.

Voor de honger

VOOR JE
TRANSPORT

Fietsen in eigen streek is fijn. Maar als je je fiets mee op verplaatsing kan nemen gaat de wereld pas echt open. Om je fiets veilig te ervoeren is het belangrijk om na te gaan welk type fietsendrager geschikt is voor jouw voertuig.

Daar helpen we je graag bij.

fietsendrager, thule
Voor je transport
fiets gps

VOOR
ONDERWEG

Geen stad, streek of land heeft nog geheimen voor je, want met de technologie van vandaag kan je overal je weg vinden. Er zijn speciale fiets-gps-toestellen. Maar ook met je eigen smartphone en een goede montagekit om deze aan je fietsstuur te bevestigen kan je eindeloze routes verkennen. Zo kan je veilig je handen aan het stuur houden terwijl je het traject op je scherm kan volgen.

Voor onderweg
bottom of page