top of page
fietsen - e-bike - camperen.jpg

Elektrische fiets

Een e-bike is niet langer het voorrecht voor senioren die fysiek minder kracht hebben … die tijd is lang voorbij. Vandaag zijn elektrische fietsen een gemeengoed geworden voor alle leeftijden en alle soorten fietsers. Want elke leeftijd heeft recht op optimaal fietsgenot met de gewenste ondersteuning in functie van je conditie en je gebruik.

Mobiliteit:

Onder het motto woon-werk-verkeer zijn veel jongere mensen overgeschakeld naar een fiets met ondersteuning. Want je wil toch niet bezweet aan je werkdag beginnen? Met een goede e-bike kom je fris en energiek aan op je werk. Wanneer je tijdens de rit terug naar huis kiest voor iets minder ondersteuning, heb je meteen je sportieve inspanning van de dag geleverd. Zo hoef je 's avonds niet meer naar de fitness. Dubbel profijt!

Gezin met kleine kids:

Ben je zelf niet de sportiefste en heb je een stel kleine koters? Ook dan is een e-bike een grote aanwinst. Zorg voor een comfortabele kinderstoel of een fietskar en je fietst ze met gemak naar de crèche of naar school. Door de elektrische ondersteuning voel je het extra gewicht amper en kom je niet uitgeput aan op je bestemming. En de kids vinden het geweldig.

Op ontdekking:

Voor veel mensen (ook medioren en senioren) is de elektrische fiets een ideale vorm van recreatie: je bent in beweging zonder je fysiek te overbelasten en toch kan je eindeloze fietstochten maken. Door de trapondersteuning behoren ontdekkingstochten in eigen streek of heuse dagtrips nu tot de mogelijkheden.

Elektrische fietsen onderscheiden we in 2 varianten: de eerste biedt trapondersteuning tot 25km/u, de tweede gaat tot 45km/u. Voor deze laatste groep moet je volgens de Europese regelgeving ook een fietshelm dragen en een spiegel en een verzekering hebben. Ga naar SPEEDPEDELECS voor meer info over deze fietsen.

Onze merken: Kalkhoff, Scott, Cube, EBM, Giant, Qwic, Norta, Klever, Focus, Cortina, Granville, Benno, Frappe

Ontdek online de elektrische fietsen die we momenteel in stock hebben en die onmiddellijk leverbaar zijn. 

bottom of page