fietsen - bakfiets - cube hybrid

Anders dan anders

Een bakfiets, driewieler, tandem, ligfiets, andersvalide-fiets of een ander ongebruikelijk model nodig? Ook daarmee kunnen we je helpen. Maar aangezien het hier om maatwerk gaat, gaan we best samen op zoek naar een uitvoering die perfect aansluit bij je noden en verwachtingen.

Plooifiets:

Ze zijn klein en mobiel, handig om op te bergen of mee te nemen. Neem ze mee op de trein, op reis, in je caravan of camper of op je boot. Eenmaal op je bestemming zorgen ze voor een grote vorm van vrijheid en mobiliteit. Er zijn lichtgewicht plooifietsen, maar je hebt ook elektrische plooifietsen. Deze bieden nog meer bewegingsvrijheid, maar door het gewicht van de batterij zijn ze iets minder geschikt om te dragen.

E-step:

Een variant op de plooifiets, want eveneens klein, licht en compact, maar met een stevige batterij en motor onder zo'n step kan hij behoorlijk wat afstand (en snelheid) maken. Ideaal voor gebruik in een stedelijke omgeving of mee op vakantie.

VIRTUELE SHOWROOM

Hieronder geven we een overzicht van de minder courante modellen in onze showroom. Deze modellen zijn op stock en onmiddellijk leverbaar. 

Om de juiste fiets te vinden die past bij je lichaamsbouw, je gebruiksintentie en je persoonlijke smaak is het advies van onze experten en een mondelinge toelichting essentieel.

Contacteer ons voor verdere toelichting of kom langs in onze showroom.

Modellen Anders dan anders