CORONAMAATREGELEN

Onze showroom is tijdelijk alleen open op afspraak.

Maak online een afspraak voor een winkelbezoekOnze medewerkers helpen je graag verder met de zoektocht naar de juiste fiets. We stellen alles in het werk om je op een veilige manier te ontvangen.

Om je maximaal verder te helpen hebben we onze beschikbare fietsen ook online gezet.

Neem alvast een kijkje in onze virtuele showroom en ontdek ons aanbod van meer dan 300 fietsen dat onmiddellijk leverbaar is uit stock. Ook de fietsen die binnenkort geleverd zullen worden staan alvast online.

Bel & bestel je fiets:

Staat de fiets van je voorkeur in onze virtuele showroom? Bel ons en we reserveren hem voor je. We bespreken dan de beschikbaarheid en eventuele andere wensen. De fiets wordt op maat klaar gemaakt en je krijgt een seintje zodra je hem kan ophalen.

Onze werkplaats is open.

Maar onderhoud en herstelling gebeurt achter gesloten deuren. Maak online een afspraak voor herstelling of onderhoud van je fiets. Op het afgesproken moment kan je je fiets binnen brengen. Zodra hij klaar is contacteren we je zodat je hem weer kan ophalen.

e-bike.png

Dé speciaalzaak voor

e-bikes, race, MTB,

stads- en kinderfietsen, 

fietskledij, accessoires,

onderhoud en herstelling.

De juiste fiets op maat van jouw wensen, gebruik en lichaamsbouw? Hij bestaat! 

Een fiets is een investering! In de eerste plaats in jezelf, want fietsen is en blijft gezond voor lichaam én geest. Maar al trappend draag je ook je steentje bij aan een beter milieu. 

Ga voor een slimme investering en kies een fiets die past bij je lichaamsbouw, je gebruiksintentie en je persoonlijke smaak. Met de juiste fiets zal je optimaal genieten van je fietskilometers.

Fietscomfort, duurzaamheid en uitstraling gaan hand in hand bij Fietsfabriek. Met het professionele advies van onze experts vind je ongetwijfeld de perfecte fiets voor jou!

 

Geef je fiets regelmatig een onderhoud en kom jaarlijks langs voor een check up. Zo zorgen we er samen voor dat je jarenlang plezier beleeft aan je tweewieler !

 

Onze producten

Als fietsenspeciaalzaak bieden we een totaalaanbod van fietsen, onderdelen, herstellingen maar ook helmen, schoenen, kledij, accessoires en sportvoeding. Hierdoor kunnen we een heel breed publiek bedienen, van jong tot oud, van sportief tot recreatief. 

Kom langs en ontdekt het zelf!

Onze klanten

actief.png

ACTIEF

Je kiest ervoor om je woon-werkverkeer per fiets af te leggen en koppelt zo het aangename aan het noodzakelijke. Je dagelijkse portie beweging heb je zo alvast in de benen. Bovendien vermijd je files en kan je 's morgens met een fris hoofd aan de dag beginnen. Afhankelijk van de afstand, je sportieve ambities en je rijcomfort kan je opteren voor en stadfiets, een e-bike of een speed pedelec om dit traject dagelijks af te leggen.   

We willen onze klanten niet in een hokje stoppen, want we gaan steeds op zoek naar de beste fiets op maat van elke klant. Maar als je jezelf kan herkennen in een van deze profielen dan ben je zeker aan het juiste adres bij Fietsfabriek.

 

Roger Van Hove

De verkopers zijn top en kennen hun materiaal. Wat zij beloven, doen ze. Ze zijn eerlijk naar de klant toe en geven geweldige service. Zeer grote keuze fietsen en toebehoren. Ik raad deze fietsenwinkel aan iedereen aan.

Kyann Nuyts

Aangename winkel. Je kan hier voor alles terecht wat te maken heeft met fietsen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Olivier Populaire

Zeer professionele fietsenwinkel waar ze zeer grondige kennis hebben waarmee ze je kunnen bijstaan.

Johan Merckx

Topzaak met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Kristof Laevers

Fantastische fiets gekocht en duidelijke uitleg gehad voor het onderhoud. Heel vriendelijke uitbaters.

Referenties

 

Onze blog

Onze merken

 

CONTACT

info@fietsfabriek.be

+32 (0)16 89 73 60

ADRES

Betekomsesteenweg 69A

3200 Aarschot

BTW BE0547907567

IBAN BE40 3631 4127 3163

OPENINGSUREN

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Gesloten

10:00 - 18:30

10:00 - 18:30

10:00 - 18:30

10:00 - 18:30

10:00 - 17:00

Gesloten

  • Facebook
  • Instagram

  Privacybeleid   -   ©2020 by Fietsfabriek